Teltházas a 2. nap és új vezető a VOLT csapatban

Bejegyzés ideje: 2018-05-30 06:53:01

Elfogytak a napijegyek az Iron Maiden VOLTos koncertjére és bővül a VOLT team. A korábban főként ügynökségeknél dolgozó, a Cultivo és az Add tovább kezdeményezés egyik alapítóját, Baji Bernadettet nevezték ki a Volt Produkció operatív vezetőjének.

 

Június 28-án, a Telekom VOLT Fesztivál csütörtöki napján lép fel Sopronban a Iron Maiden. Erre a napra azonban napijegyet már nem lehet kapni. Bérlet még korlátozott számban kapható, amivel természetesen az Iron Maiden koncertet is megnézhetjük. Aki mindenképpen szeretne idén a VOLTon fesztiválozni, érdemes mihamarabb beszerezni a jegyét, mert nem csak a Maiden napra, de a többi koncertre is nagy az érdeklődés. Mint ismeretes, az idei VOLTon fellép – többek között - a Depeche, Iron Maiden, az Avenged Sevenfold, a Limp Bizkit, a Hurts, Steve Aoki, a Hollywood Undead, Redfoo, a Clean Bandit, a Skillet, The Kills, Alan Walker, Rudimental (dj set) és a legismetebb hazai előadók, mint Ákos, a Tankcsapda, a Quimby, a Halott Pénz, a Wellhello vagy Majka & Curtis, hogy csak néhányt említsünk.

 

A Volt Fesztivál és a Balaton Sound alapítói, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán által tulajdonolt Volt Produkció új operatív igazgatót nevezett ki Baji Bernadett személyében, akinek feladata a cég alá tartozó eseményeket, fesztiválokat szervező csapat irányítása lesz. A vállalat portfóliójában található a MOL Nagyon Balaton eseménysorozat, mely a Balaton környéki programokat gyűjti egy csokorba. Emellett évente mintegy 15-20 saját rendezvényt szerveznek a balatoni régióban, mint például a Strand Fesztivál és a B my Lake, de hozzájuk kötődik a Balaton Magazin és a Best Of Summer programfüzet kiadása is.

 

Ugyancsak a Volt Produkció szervezésben valósul meg a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató verseny és a Petőfi Zenei Díj gála is. A fesztiválok, események mellett a Volt Produkció a legnagyobb résztulajdonosai a budapesti Akvárium Klubnak. További szakmai részletek Bernadettről a kreativ.hu oldalon.

http://sopron.e-cafe.hu/rovidurl/941
Hozzászólások:
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
e-Cafe 1.7.1