Tudnivalók

Üdvözlünk a soproni e-Cafe oldalain!
 
Virtuális kávézónk célja, hogy újra összehozza az embereket a jelenkor eszközével, mint anno a kávéházak asztalainál. Reméljük, kérdéseidre választ találsz az itt következő részletes leírásban:
 
Tudnivalók a regisztrációhoz
Szolgáltatás
 
A szolgáltatást mint Szolgáltató, az itt leírt feltételekkel nyújtjuk. A blog indításával, hozzászólás írásával automatikusan elfogadod ezeket.
 
A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.
 
Tartalom
 
Tartalom alatt értjük a felhasználók által a szolgáltatásba felvitt összes adatot, beleértve a létrehozott blogokat, bejegyzéseket (képek, szövegek, internetes hivatkozások), hozzászólásokat.
 
A sopron.e-cafe.hu oldal alatt megjelenő tartalmakat a felhasználók (naplóírók és hozzászólók) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató nem.
A sopron.e-cafe.hu alá csak olyan tartalmakat tölthetsz fel, melyek nem sértik harmadik személy szerzői jogait.
 
Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat.
Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Szolgáltató nem köteles a blogok moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére.
A szolgáltató csak és kizárólag tárhelyet, felületet biztosít a tartalmak elhelyezésére, azaz a szolgáltató csak „az igénybe vevő által biztosított információt tárolja (tárhelyszolgáltatás)”.
A szolgáltatás igénybevételével hozzájárulsz ahhoz, hogy amennyiben az általad elhelyezett tartalom bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor Szolgáltató azt jogosult törölni, akár saját elhatározásából, akár a tartalommal kapcsolatban érdekeltek kérésére.
 
A fentiek miatt a Szolgáltató fenntartja a jogot a feltöltött tartalmak módosítására, indokolt esetben teljes törlésére.
 
Személyes adatok
 
A közéleti naplók indítása meghívásos rendszerben működik, miután itt nincs lehetőség az anonimitásra. A leendő szerzőkkel az oldal szerkesztői minden esetben személyesen ismertetik a regisztáció és a feltöltés módját.
 
Az olvasói naplók rendszerébe történő regisztráláskor legalább az emailcímedet, valamint egy választott becenevet meg kell adnod. Emailcímedet nem jelenítjük meg, és harmadik félnek nem adjuk.
 
Egyebek
 
A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról értesítést kapsz e-mail címedre.
e-Cafe 1.7.1