Egy sajtótájékoztató kulisszatitkai

Bejegyzés ideje: 2018-06-07 21:52:06

A hamarosan induló VOLT Fesztivál sajtóanyagából sok új információ kiderül, de mielőtt közzé tennénk mi is, megosztanánk veletek pár dolgot, amit csak az igazán odafigyelő érdeklődők tudhattak meg.

 

Például azt, hogy Járai Márknak tegnap volt a születésnapja. Innen is gratulálunk az előadónak, aki személyesen is jelen volt a sajtótájékoztatón. A fesztiválon idén is többször láthatjuk, mint megtudtuk tőle, a kora délutáni borfalus fellépése az egyik kedvencének számít évek óta.

 

Mint korábban megírtuk, Baji Bernadettet nevezték ki a Volt Produkció operatív vezetőjének. De azt már nem sokan tudják, hogy egy nagyon aranyos kutyussal volt a helyszínen, de ez nem meglepő, hisz a laptopját is Snoopy díszíti. Az „igazi” kutyus már 3 éves és nagyon fegyelmezetten viselkedett az esemény alatt.

 

Idén sem maradunk VOLT székek nélkül, de sajnos az alkotójuk, ef Zámbó István csak a végére ért be az Akváriumba. Mint elmondta, tegnap még fellépése volt, mert nem csak szobrokkal, de zenéléssel is foglalkozik a művész. Idén a Depeche Mode egy különleges széket kap emlékbe. Mivel trióról van szó, ezért akár hárman is elférnek majd rajta. Alakja egyszerre formáz ördögöt és angyalt, színekben pedig a fekete és a vörös fog dominálni. Elmondta nekünk azt is, egy ilyen szék elkészítése mintegy egy hetes munka, minden munkafolyamatot elvégeznek rajta.

 

Végül még egy érdekesség: Lobenwein Noresszel, a fesztivál egyik alapítójával nem más, mint Kelemen Anna is készített interjút, mindenki nagy meglepetésére. Egyébként az teljes program kis csúszással indult, mert hiába van az Akvárium teraszán igazi fesztiválhangulat, de mire minden a helyére került, eleredt az eső, és az egészet be kellett költöztetni zárt térbe. Addig is Dj. Jokó szolgáltatott némi zenét nekünk, akinek a neve szinte összeforrott már a VOLT Fesztivállal.

 

http://sopron.e-cafe.hu/rovidurl/942
Kiegészítések:
Beküldés ideje:  2018-06-14 11:04:20

A Telekom VOLT fesztivál szervezői - a nagy érdeklődésre való tekintettel - átrendezték a nagyszínpad előtti küzdőteret, megnövelve annak kapacitását. Így, a már teltházasnak kikiáltott Iron Maiden koncertre 500 extra jegy áll a rajongók rendelkezésére.

A közönség “nyomására” megnövelték a nagyszínpad előtti teret a VOLT szervezői, ezzel a hetek óta teltházas Iron Maiden koncertre azok is bejöhetnek, akik korábban lemaradtak a vásárlásról. A bulira még 500 jegyet adnak ki, a jegyvásárlás június 13-án 13 órakor indul. A Depeche Mode koncertjére ugyancsak jól fogynak a jegyek, már csak 5000 db maradt – adták hírül a szervezők.

Hozzászólások:
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
e-Cafe 1.7.1